Μια φορά κι ένα καιρό όταν ο Πόντιος Πιλάτος συμπλήρωνε 4 χρόνια ως Έπαρχος της Ιουδαίας και ο Ιησούς Χριστός μόλις είχε αρχίσει να διδάσκει και να κάνει θαύματα, γεννήθηκε ένα πανέμορφο γαϊδουράκι.

«Τ’ αγάλματα σε κυνηγούν, […] με τα σπασμένα μέλη τους […] Γιατί τ’ αγάλματα δεν είναι πια συντρίμμια, / είμαστε εμείς». 

Γιώργος Σεφέρης (1900-1971), «Ο ηδονικός Ελπήνωρ» (Κίχλη, 1946).

Ο Ιπποκράτης εστίασε και κατέγραψε αρχικά με σχολαστική επιμέλεια τη θεραπευτική δράση εκατοντάδων βοτάνων, αιώνες πριν.

Η μόδα αλλάζει συνεχώς, όμως κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά, όπως η κομψότητα και η γοητεία.

Ο όρος «μεταβολισμός» είναι το Σύνολο της Ημερήσιας Ενεργειακής Δαπάνης

Στη Βρετανία οι influencers που διαφημίζουν προϊόντα υπόκεινται στους ίδιους κανόνες που ισχύουν για τις διαφημίσεις εταιρειών στην τηλεόραση ή άλλα συμβατικά μέσα

Tο Lap Pool House, ένα από τα πιο ιδιαίτερα και γνωστά έργα του αρχιτέκτονα Αριστείδη Ντάλλα, διεκδικεί το υψηλού κύρους Ευρωπαϊκό Βραβείο Σύγχρονης Αρχιτεκτονικής Mies van der Rohe. Το βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει και τιμά την ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική, αντικατοπτρίζει τόσο την ποικιλομορφία της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής έκφρασης όσο και τον ρόλο της ως ενοποιητικού στοιχείου για τον καθορισμό ενός κοινού ευρωπαϊκού πολιτισμού. 

Η νεότερη αρχιτέκτονας στην οποία έχει ανατεθεί περίπτερο στην καρδιά του Λονδίνου, το διάσημο Serpentine, και ιδρύτρια του αρχιτεκτονικού στούντιο Counterspace με έδρα το Γιοχάνεσμπουργκ, περιλαμβάνεται στη λίστα «Time100 Next» των ανθρώπων που «είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία».

Μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες σχετίζεται με ένα πιο υγιές μικροβίωμα του εντέρου και αυτό, με τη σειρά του, συνδέεται με την υγεία του εγκεφάλου. 

ADVERTORIAL

Timeline

Εκδότρια: Δανάη Δημητρακοπούλου

Αρχισυνταξία: Χαρίκλεια Βλαχάκη
Σύνταξη: Παναγιώτα Φούντα
Δημιουργικό: Εύη Αγγελούλη
Επικοινωνία: epiloges@eleftheria.gr
Τηλ.: 2410 660335 
Δημοσιογραφικός Οργανισμός “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

 Για την προβολή της επιχείρησής σας επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα.

  • Υπεύθυνη: Σταυρούλα Γκρίλλα
  • Διεύθυνση: Παπασταύρου 6, Λάρισα
  • Τηλ.: 2410 564029
  • email: dtp@eleftheria.gr
  • Media Kit

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

SOCIAL MEDIA

Καρφιτσώστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο pinterest Ακολουθήστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο instagram