Λαρισαίοι διακρίθηκαν σε διαγωνισμό της ΕΡΤ


Το συγκρότημα Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί επιλέχθηκε ως μία από τις τρεις καλύτερες μπάντες του διαγωνισμού «YourBand» της ΕΡΤ στον οποίο υπήρχαν περισσότερες από διακόσιες συμμετοχές.


Στο διαγωνισμό συμμετείχαν με το τραγούδι «Ποιος φταίει» σε στίχους και μουσική του Γιώργου Βαλιάκα το οποίο και περιέχεται στο άλμπουμ τους με τίτλο «στο αερόστατο» (2013).
Για τις τρεις καλύτερες μπάντες (Μορφέας, Illusion, Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί), η ΕΡΤ θα αναλάβει την ηχογράφηση και την παραγωγή ενός άλμπουμ, ενώ αναμένεται τηλεοπτική εκπομπή, αφιερωμένη στις τρεις αυτές μπάντες και στη δράση YourBand@ERT.
Επιπλέον τα τραγούδια τους θα «παίζουν» στα ραδιόφωνα, θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις, ενώ θα προχωρήσει και η παραγωγή ενός διπλού CD με υλικό από τους δημιουργούς που επιλέχθηκαν στις 23 πρώτες θέσεις.
Την επιτροπή αξιολόγησης των συμμετοχών της δράσης YourBand@ERT, αποτέλεσαν οι: Διονύσης Τσακνής, Γιώτα Κοτσέτα, Παναγιώτα Ξύδη, Γιάννης Μπαχ Σπυρόπουλος, Ρουμπίνη Σταγκουράκη, Γιώργος Στράγκας και Δημήτρης Τρίκας.

Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα συγκρότημα εφτά ατόμων με έδρα τη Λάρισα. Δημιουργήθηκε το 2012 και πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όλης της Ελλάδας. Το 2013 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο «στο αερόστατο». Το συγκρότημα αποτελούν οι: Γιώργος Βαλιάκας, Στέλιος Παπαδώντας, Στέλιος Βαλδούμας, Νίκος Φλώρος, Κώστας Ζωϊτός, Ιάκωβος Παρασκευάς και Κώστας Γκουντής.

Σχετικά Άρθρα

Timeline

Εκδότρια: Δανάη Δημητρακοπούλου

Αρχισυνταξία: Χαρίκλεια Βλαχάκη
Σύνταξη: Παναγιώτα Φούντα
Δημιουργικό: Εύη Αγγελούλη
Επικοινωνία: epiloges@eleftheria.gr
Τηλ.: 2410 660335 
Δημοσιογραφικός Οργανισμός “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

 Για την προβολή της επιχείρησής σας επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα.

  • Υπεύθυνη: Σταυρούλα Γκρίλλα
  • Διεύθυνση: Παπασταύρου 6, Λάρισα
  • Τηλ.: 2410 564029
  • email: dtp@eleftheria.gr
  • Media Kit

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

SOCIAL MEDIA

Καρφιτσώστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο pinterest Ακολουθήστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο instagram