Μια φορά κι ένα καιρό στα πολύ παλιά χρόνια, που τα λέμε αρχαία χρόνια,

Η ονοματοθεσία των δρόμων και των πλατειών, των νοσοκομείων, λιμανιών, αεροδρομίων, σχολείων και άλλων δημόσιων κτιρίων, αλλά και η έγερση αγαλμάτων, προτομών και αναθημάτων, σε μία πόλη δεν λαμβάνει χώρα ως ένα απλό και τυχαίο γεγονός.

Στη Βρετανία οι influencers που διαφημίζουν προϊόντα υπόκεινται στους ίδιους κανόνες που ισχύουν για τις διαφημίσεις εταιρειών στην τηλεόραση ή άλλα συμβατικά μέσα

Tο Lap Pool House, ένα από τα πιο ιδιαίτερα και γνωστά έργα του αρχιτέκτονα Αριστείδη Ντάλλα, διεκδικεί το υψηλού κύρους Ευρωπαϊκό Βραβείο Σύγχρονης Αρχιτεκτονικής Mies van der Rohe. Το βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει και τιμά την ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική, αντικατοπτρίζει τόσο την ποικιλομορφία της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής έκφρασης όσο και τον ρόλο της ως ενοποιητικού στοιχείου για τον καθορισμό ενός κοινού ευρωπαϊκού πολιτισμού. 

Oι πόροι είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του δέρματος, ωστόσο, όταν είναι ιδιαιτέρως εμφανείς στο πρόσωπο, γίνονται ένα χαρακτηριστικό που «προβληματίζει» τις περισσότερες γυναίκες. Παρόλο που δεν μπορούμε να τους «εξαφανίσουμε», μπορούμε να τους κάνουμε λιγότερο ορατούς.

Η τιμή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα για την αγορά του.

Γράφει ο Κώστας Σταυριανός | Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Χαρτώνας – Life of Film Productions

Για να πραγματοποιηθούν πετυχημένες καταστάσεις σε αυτή τη ζωή χρειάζονται πολλά «προσόντα»: Χρήματα, οργάνωση, δημόσιες σχέσεις… Αντιθέτως για να πραγματοποιηθούν όμορφες είναι απαραίτητο μόνο ένα αλλά δεν δύναμαι να το περιγράψω όπως του αξίζει και θα το πω λίγο πιο ποιητικά: «φουσκοδεντριά». 

Για την ακρίβεια δεν περιμένει, καθώς οι The Feelies από το Haledon του New Jersey είναι δισκογραφικά ενεργοί 40 χρόνια τώρα.

ADVERTORIAL

Timeline

Εκδότρια: Δανάη Δημητρακοπούλου

Αρχισυνταξία: Χαρίκλεια Βλαχάκη
Σύνταξη: Παναγιώτα Φούντα
Δημιουργικό: Εύη Αγγελούλη
Επικοινωνία: epiloges@eleftheria.gr
Τηλ.: 2410 660335 
Δημοσιογραφικός Οργανισμός “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

 Για την προβολή της επιχείρησής σας επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα.

  • Υπεύθυνη: Σταυρούλα Γκρίλλα
  • Διεύθυνση: Παπασταύρου 6, Λάρισα
  • Τηλ.: 2410 564029
  • email: dtp@eleftheria.gr
  • Media Kit

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

SOCIAL MEDIA

Καρφιτσώστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο pinterest Ακολουθήστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο instagram