Ολοκληρώνεται η "Θεατρική Άνοιξη"


  • Ώρα έναρξης: 21.00
    Εισιτήρια
    προπώληση 10€
    ταμείο 12€

    Κρατήσεις: 2410533417

Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαΐου θα παρουσιαστεί στο "Θέατρο του Μύλου" από το Θέατρο Πρόβα η παράσταση "Το Τέρας κι Εγώ" βασισμένη στο ομότιτλο συγκλονιστικό έργο – μπέστ σέλερ του δημοσιογράφου Σταμάτη Μαλέλη.

Το έργο αναφέρεται στην συναρπαστική αληθινή ιστορία ενός λαμπρού επαγγελματία που ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή της επιτυχίας, ζει για δεκαετίες αγκαλιά με το φόβο. Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο, που καταγράφει με συνταρακτικές λεπτομέρειες την μάχη που δίνει ο ήρωας με τις φοβίες του, την κατάθλιψη και τον πανικό, αλλά και το δρόμο και τον τρόπο της λύτρωσής του.

Συντελεστές
Παίζουν: Σωτήρης Τσόγκας, Μαίρη Ραζή, Κυριάκος Ντούμος, Νάντια Αντωνίου, Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσόγκας, Εικαστική επιμέλεια: Μαίρη Ραζή, Ζωγραφική σκηνικού: Μανώλης Δασκαλάκης, Κοστούμια: Χαρά Μποτσιβάλη, Μουσική: Νίκος Χαριζάνου, Video art: Παναγιώτης Τσάγκας, Βοηθός σκηνοθέτη: Νεκταρία Χουβαρδά, Οργάνωση – Δ/νση Περιοδείας: Λευτέρης Πλασκοβίτης.

Στα video της παράστασης εμφανίζονται οι: Σταμάτης Μαλέλης, Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας, Πολύκαρπος Πολυκάρπου, Γιούλη Πεζοπούλου, Κοραλία Τσόγκα, Ειρήνη Αντωνίου, Βανέσσα Αραπάκη. Εκφωνούν ο Μέμος Μπεγνής και οι μαθητές της Δραματικής Σχολής «Πρόβα» Πάνος Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντίνος Παντελιάς.Σχετικά Άρθρα

Timeline