Θαλασσοψησίματα στον Παγασητικό


Αξιοποιώντας την εμπειρία 68 χρόνων στον χώρο των θαλασσινών, το ιχθυοπωλείο Παγασητικός εισάγει κάτι νέο και καινοτόμο για τα δεδομένα της Λάρισας, δίνοντας στους Λαρισαίους την ευκαιρία να απολαμβάνουν καθημερινά φρέσκα ψάρια, ψητά ή μαγειρεμένα με τα πιο φρέσκα υλικά.

Πίσω από την πρωτοποριακή επιχειρηματική ιδέα βρίσκονται οι ιδιοκτήτες του Παγασητικού, Γιώργος και Βασίλης Μυλωνάς, οι οποίοι αποτελούν τη δεύτερη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1950. Αν λοιπόν σας αρέσει το φρέσκο ψάρι αλλά σας είναι δύσκολο ή χρονοβόρο το καθάρισμα και το μαγείρεμά του, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε τηλέφωνο στο ιχθυοπωλείο Παγασητικός και μέσα σε λίγη ώρα ή την ώρα που επιθυμείτε να λάβετε καθαρισμένα ψημένα ή τηγανιτά τα ψάρια της αρεσκείας σας, μέσα σε ειδική συσκευασία που τα διατηρεί στην κατάλληλη θερμοκρασία. Οπότε, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ανοίξετε το κουτάκι με το λαδολέμονο, να τα περιχύσετε και να τα απολαύσετε! Το επιπλέον κόστος για το ψήσιμο ανέρχεται στα 2,5€ το κιλό, ενώ η διανομή είναι δωρεάν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μετά τις 11.30 το πρωί και μέχρι τις 4 μ.μ. στο ιχθυοπωλείο Παγασητικός λειτουργεί και κουζίνα με μαγειρεμένο φαγητό όπως γαριδομακαρονάδες, μύδια σαγανάκι, ξιφία λεμονάτο και μεγάλη ποικιλία από ψητά και τηγανιτά ψάρια, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με ολόφρεσκες σαλάτες.

Γαύρος, σαρδέλα, αθερίνα, τσιπούρα, λαυράκι, φαγκρί και συναγρίδα αλλά και μαγειρευτά θαλασσινά όπως χταπόδια, μύδια και καλαμαράκια είναι ορισμένες μόνο από τις επιλογές που έρχονται στο σπίτι σαςψημένα, τηγανιτά ή μαγειρευτά με ένα τηλεφώνημα στο 2410 287814, (διανομή 12 μ. έως 4 μ.μ.).

Ιχθυοπωλείο Παγασητικός: Κύπρου 15 | Τ. 2410287814 | Email: basmyl2016@gmail.com

Timeline

Εκδότρια: Δανάη Δημητρακοπούλου

Αρχισυνταξία: Χαρίκλεια Βλαχάκη
Σύνταξη: Παναγιώτα Φούντα
Δημιουργικό: Εύη Αγγελούλη
Επικοινωνία: epiloges@eleftheria.gr
Τηλ.: 2410 660335 
Δημοσιογραφικός Οργανισμός “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

 Για την προβολή της επιχείρησής σας επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα.

  • Υπεύθυνη: Σταυρούλα Γκρίλλα
  • Διεύθυνση: Παπασταύρου 6, Λάρισα
  • Τηλ.: 2410 564029
  • email: dtp@eleftheria.gr
  • Media Kit

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

SOCIAL MEDIA

Καρφιτσώστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο pinterest Ακολουθήστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο instagram