Τρεις ώρες δωρεάν σύνδεση από το Gnet Λάρισας


Μια μοναδική προσφορά για το παιχνίδι, το σερφάρισμα, αλλά και την εργασία, από το Gnet Λάρισας. 
Εντοπίστε το banner του Gnet, βρείτε τον σχετικό κωδικό και αποκτήστε τρεις ώρες δωρεάν πρόσβαση σε υπολογιστή και internet.
Η προσφορά τίθεται σε ισχύ με την προαγορά οποιουδήποτε πακέτου χρόνου σύνδεσης στο κατάστημα Λάρισας και την επίδειξη του κωδικού. 
Αξιοποιήστε τις τρεις ώρες δωρεάν που θα αποκτήσετε για να απολαύσετε οποιοδήποτε παιχνίδι ή ταινία, για σερφάρισμα, ενημέρωση ή εργασία.
Η Gnet είναι η εταιρεία που διαμορφώνει την αγορά των Internet Cafes στην Ελλάδα. Στη δύναμη της εταιρείας συγκαταλέγονται 21 franchise και περισσότερα από 70 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, περισσότεροι από 7.000 καθημερινοί επισκέπτες, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το μεγαλύτερο δικτυακό on line game community στην χώρα μας www.noobwars.gr.Η επιχειρηματική αποστολή της Gnet είναι να προσφέρει ψηφιακή ψυχαγωγία και εκπαίδευση, συνδέοντας τους ανθρώπους με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το διαδίκτυο και τις άπειρες εφαρμογές τους.
Με μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης από το 1999 έως σήμερα, με όπλο την υψηλή τεχνογνωσία και οργάνωση, έχοντας όραμα και στόχους που δημιουργούν διαχρονική αξία, η Gnet υπόσχεται την απόλυτη ψυχαγωγία στην εποχή της πληροφορικής.

Gnet | Κατάστημα Λάρισας Ηλιοδώρου 6 | www.gnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Timeline