ΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ: Τα πάντα περί αγρού, οίνου και μελιού


«ΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ» ''τα πάντα περί αγρού, οίνου και μελιού'' είναι επιχείρηση λιανικού εμπορίου αγροτικών εφοδίων και εκπόνησης  γεωργο- οικονομικών μελετών και δραστηριοποιείται στη Λάρισα, στην οδό  Καραθάνου 59-61,  από  το Σεπτέμβριο του 2013. 


Τη συνέστησαν δύο γεωπόνοι, η Γεωργία Απ. Μοσχοβίδη και ο Χρήστος Στεφ. Παναγούλης, οι οποίοι τελειώνοντας τις μεταπτυχιακές τους σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, οραματίστηκαν να δημιουργήσουν μία επιχείρηση που θα είναι η ΠΡΩΤΗ επιλογή των πελατών στο συγκεκριμένο πεδίο εργασιών, κερδίζοντας το σεβασμό και την αναγνώριση όλων, μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών αλλά και λύσεων. 

Αντικείμενο της επιχείρησης «ΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ», είναι η διάθεση αγροτικών εφοδίων, όπως σπόροι, φυτά, σπορόφυτα, λιπάσματα και φυτοπροστατευτικά προϊόντα για ερασιτέχνες και επαγγελματίες παραγωγούς, που θέλουν να δώσουν αξία στην παραγωγή τους. 

Διαθέτει, επίσης, μεγάλη γκάμα προϊόντων δημόσιας υγείας (ποντικοφάρμακα, κατσαριδοκτόνα, απωθητικά φιδιών) για οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, ξενοδοχεία, παραγωγικές μονάδες εκτροφής ζώων κτλ).

Η πώληση εργαλείων και ειδών κήπου καθώς και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αρδευτικού και αυτόματου συστήματος ποτίσματος και η εγκατάσταση ακόμα και στο μπαλκόνι σας,  είναι μια ακόμη από τις υπηρεσίες που παρέχονται από τα «ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ».

Επιπλέον αυτών, οι δύο γεωπόνοι της επιχείρησης αναλαμβάνουν τη μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση νέων κήπων, οικιακών λαχανόκηπων και διαμόρφωση μπαλκονιών και εξωτερικών χώρων, οικιακών και επαγγελματικών,  όπως επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και καφέ. 

Μια μεγάλη ποικιλία σε φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, συνθέσεις, είδη δώρων σας περιμένει για να ομορφύνετε το χώρο σας αλλά και να ανταπεξέλθετε με πρωτότυπες ιδέες στις κοινωνικές υποχρεώσεις σας.

Στα «ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ»  διατίθενται ακόμη πλήθος μελισσοκομικών, οινολογικών και οινοποιητικών εφοδίων προς τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες του χώρου.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες αυτές, στην επιχείρηση «ΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ» λειτουργεί και μελετητικό τμήμα που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη σύνταξη και την υποστήριξη γεωργο- οικονομικών και περιβαλλοντικών μελετών.

«ΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ» έχοντας αποστολή την προσήλωση στο όραμα και τις αξίες τους, θέλουν να παρέχουν συνεχώς και σε όλους τους πελάτες τους, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση, σε ανταγωνιστικές πάντα τιμές.

Στόχος τους είναι να διαθέτουν συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα τα οποία θα σέβονται τον άνθρωπο  και το περιβάλλον. Στρατηγική της επιχείρησης, πάντα μέσα από τη διερεύνηση των νέων αναγκών και επιθυμιών των πελατών της, είναι ο εμπλουτισμός της γκάμας των διαθέσιμων προϊόντων και υπηρεσιών της, μέσω της δικτύωσης και της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με κορυφαίες εταιρείες του χώρου αλλά και τοπικές επιχειρήσεις.


Οι δύο γεωπόνοι, η Γεωργία και ο Χρήστος,  στην πορεία που έχουν χαράξει από την πρώτη στιγμή ίδρυσης της επιχείρησης τους «ΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ», πριν από δύο χρόνια, και πιστοί στο όραμα και τις αξίες τους, παραμένουν δίπλα στους πελάτες τους, ανά πάσα στιγμή, προκειμένου  να τους εξυπηρετήσουν ακόμα καλύτερα!

Δέσμευσή τους για το μέλλον, είναι η συνεχής βελτίωση σε επίπεδο γνώσεων, προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον!

 

TA ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ 

ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ 59-61
Λάρισα

2410 250330

Σχετικά Άρθρα

Timeline