Συνδυάζοντας υπηρεσίες ομορφιάς αλλά και ταχύρυθμα μαθήματα το Κέντρο Αισθητικής ΥΟU, της Κατερίνας Παπαστεργίου, προσφέρει:

Ένας προορισμός για τους λάτρεις του design, που θα αλλάξει όχι μόνο το σπίτι σας, αλλά και την εντύπωση που είχατε μέχρι τώρα για τη διακόσμηση! 
Ιδιαίτερα έπιπλα, κατασκευές - αναπαλαιώσεις... στην εταιρεία Καρβούνης όλα είναι δυνατά. Από το 1990 με γνώση και μεράκι ο Δημήτρης Καρβούνης αναπαλαιώνει και φροντίζει από παλιά έπιπλα μέχρι ξύλινα κουφώματα, παράθυρα και πόρτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κρατώντας το αρχικό τους στυλ και κάνοντάς τα καινούργια και ικανά ν’ αντέξουν στο χρόνο.
Τα Λαρισαϊκά χειροποίητα, φυτικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.
Μια μοναδική προσφορά για το παιχνίδι, το σερφάρισμα, αλλά και την εργασία, από το Gnet Λάρισας. 
Ψωνίστε έξυπνα, με εκπτώσεις που ξεκινούν από 30%. 
«ΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ» ''τα πάντα περί αγρού, οίνου και μελιού'' είναι επιχείρηση λιανικού εμπορίου αγροτικών εφοδίων και εκπόνησης  γεωργο- οικονομικών μελετών και δραστηριοποιείται στη Λάρισα, στην οδό  Καραθάνου 59-61,  από  το Σεπτέμβριο του 2013. 
Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, μια πραγματικά δυναμική ελληνική επιχείρηση, φέτος την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων, αποφάσισε να στηρίξει όσο ποτέ άλλοτε το ελληνικό νοικοκυριό, ξεπερνώντας κάθε λογική ποσοστού. Δεν κάνει απλώς εκπτώσεις, κάνει τρελές μειώσεις τιμών που προηγούμενό τους… δεν υπάρχει!
Η  «Vagrancy Lifestyle» ιδρύθηκε από την ανάγκη έκφρασης του Δημήτρη Καλπάκη, ο οποίος από παιδί μεταποιούσε τα ενδύματα του για να τους δώσει μία ξεχωριστή ταυτότητα εκφράζοντας την προσωπικότητα του.
Στόχος μας είναι οι κερδοφόρες γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις για τις οποίες δεν είναι απαραίτητες τεράστιες καλλιεργούμενες εκτάσεις για να χαρακτηρίζονται βιώσιμες.
Η ιστορία της φέτας «Παλιός» με τη χαρακτηριστική, παραδοσιακή γεύση, που έγινε γνωστή και στο εξωτερικό, ξεκίνησε από τη Βλάστη Κοζάνης το 1955.
Στη συνοικία Αγίου Γεωργίου, ανάμεσα σε μονοκατοικίες με ολάνθιστες περιποιημένες αυλές, μακριά από τη βουή της πόλης, βρίσκεται η "Παραμυθούπολη". Πολύχρωμη, χαρούμενη, ηλιόλουστη, με μια ανθισμένη πορτοκαλιά στην είσοδο και έναν όμορφο κήπο γεμάτο παιχνίδια. Στην είσοδο η νηπιαγωγός Ελίνα Σολωμού, μας υποδέχεται κεφάτη,  όπως υποδέχεται εδώ και 15 χρόνια δεκάδες παιδιά,  προσφέροντας τους γνώσεις και δημιουργική απασχόληση, μα πάνω από όλα μια ζεστή αγκαλιά και ένα χαμόγελο.

Timeline