Γεννάμε όνειρα, υπηρετούμε ανάγκες!


Η παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ασφάλεια, αποτελεί το όραμα και την αποστολή του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Συνεπείς στις αξίες μας, όλοι εμείς, οι άνθρωποι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας πιστεύουμε πως η σωστή διάγνωση, περίθαλψη και θεραπεία των ασθενών δεν επιτυγχάνεται μόνο με τις επιστημονικές μας γνώσεις, αλλά και με την παράλληλη ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης. Το 2016, ευχόμαστε να είναι η χρονιά που στόχοι, επιθυμίες και όνειρα θα εκπληρωθούν και θα επιτρέψουν ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα μας.  Για το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το 2016  αναμένεται να είναι έτος νέων επενδύσεων, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να παραδοθεί το νέο υπερσύχρονο τμήμα ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας και χημειοθεραπείας, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών. 

 

Στο νέο Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας θα εγκατασταθεί ιατρικός εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής, απαραίτητος για τη σωστή εφαρμογή των σύγχρονων τεχνικών ακτινοθεραπείας, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η επιλογή του προσωπικού που θα στελεχώσει το τμήμα, με βασικά κριτήρια το υψηλό επιστημονικό επίπεδο και την πολυετή πείρα. Στο οργανωμένο Ογκολογικό τμήμα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας θα παρέχεται η δυνατότητα άμεσης έναρξης ακτινοθεραπειών, βάσει των διεθνών προτύπων θεραπείας χωρίς λίστες αναμονής και καθυστερήσεις ώστε να καλύπτονται άμεσα οι ανάγκες των ασθενών και των συνοδών τους.

 

Παράλληλα με τη λειτουργία της Μαιευτικής και Γενικής Κλινικής λειτουργούν εξειδικευμένα τμήματα όπως: τμήμα χειρουργικής αποκατάστασης των αθλητικών κακώσεων, των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, κέντρο μαστού, κέντρο χειρουργικής της παχυσαρκίας, ιατρείο πόνου κ.ά.

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στα μόλις 5 χρόνια λειτουργίας μας.

 Σχετικά Άρθρα

Timeline