Οι Θεσσαλικές Επιλογές αποτελούν το πρώτο και μακροβιότερο μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης στη Λάρισα και στη Θεσσαλία, με αδιάκοπη συνεχή παρουσία εδώ και 29 χρόνια. Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου του 1986, έχοντας στο εξώφυλλο την, έφηβη τότε Λαρισαία, Ζωή Κίττα, μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας, με φορεσιά Μεταξάδων Θράκης.
Σήμερα, παραμένουν το μεγαλύτερο περιοδικό ποικίλης ύλης στη Θεσσαλία, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, πρόσωπα της πόλης, επιστημονικά άρθρα, παρουσιάσεις και θέματα από την Ελλάδα και τον κόσμο. 
Παράλληλα, τόσο η έντυπη όσο και η online έκδοση των Θεσσαλικών Επιλογών, δίνουν την ευκαιρία στους επαγγελματίες της Λάρισας, να διαφημίσουν προϊόντα και υπηρεσίες, απευθυνόμενοι στην πανθεσσαλική αλλά και πανελλαδική αγορά, με σύγχρονα μέσα και μέσα από ολοκληρωμένες καμπάνιες διαφημιστικής προβολής.  

Οι Θεσσαλικές Επιλογές εκδίδονται από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Ελευθερία και κυκλοφορούν δωρεάν σε 19.000 αντίτυπα, τη δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα. 

Για τη σύνταξη του περιοδικού επικοινωνήστε στα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Τηλ. 2410660335.  

 

 

 

 

 

 

  

Timeline