Η έννοια ιαματικός τουρισμός είχε παλαιότερα συνδεθεί, ως εικόνα, με ηλικιωμένους ανθρώπους που κάνουν λουτρά για να ξεπεράσουν συνήθως κάποιο μυοσκελετικό πρόβλημα. Κι όμως ιαματικός τουρισμός μπορεί να σημαίνει ευεξία και χαλάρωση, διασκέδαση και ξεκούραση σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.
H Eυρώπη της τέχνης και του πολιτισμού διαθέτει υπέροχες πόλεις για σύντομες αποδράσεις. Στις 10 καλύτερες βρίσκεται και μία ελληνική. Δείτε ποια είναι.
Μπορεί η τιμή της βενζίνης να μην είναι ιδιαίτερα φτηνή και τα διόδια να στοιχίζουν κάτι παραπάνω, παρ' όλα αυτά τίποτα δε συγκρίνεται με τη μαγεία ενός οδικού ταξιδιού, εντός ή εκτός συνόρων. Θα χρειαστείτε καλή παρέα, καλή μουσική και σωστό προγραμματισμό ώστε να μην χαθείτε στη διαδρομή, αν και κάποιες φορές η παράκαμψη κρύβει γοητείες.  
Μικρές αποδράσεις στην υπέροχη ύπαιθρο της Θεσσαλίας
Το site Thrillist συγκέντρωσε τα μέρη της Ευρώπης που μπορεί να μην είναι δημοφιλή, αλλά σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε.
Το Lonely Planet διαλέγει τους καλύτερους προορισμούς στον κόσμο και η Ελλάδα είναι ένας από αυτούς!
Επισκεφθείτε τα πολιτιστικά μνημεία της χώρας και συνδυάστε τα με ολιγοήμερες διακοπές!
Κάθε καλοκαίρι η ίδια συζήτηση. Πότε θα πάμε; Που; Με πόσα λεφτά; Με τα παιδιά ή χωρίς; Ζευγάρι ή παρέα;
Στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό τον Μάρτιο του 2011, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να θαυμάσει περισσότερα από 110 μοναδικά εκθέματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
Eνώ οι περισσότεροι κάνουν πλάνα ή απλώς όνειρα για μικρές αποδράσεις ή διακοπές σε νησιά, κάποιοι μένουν πίσω να «φυλούν» την πόλη, ακόμη και τα σαββατοκύριακα. Κι όμως δεν χάνουν τίποτα γιατί η Λάρισα προσφέρει επιλογές για εξόδους αλλά και στιγμές χαλάρωσης.
Ο ήλιος καίει και το μυαλό ταξιδεύει σε μαγικές παραλίες με γαλανά νερά. Και αναμφίβολα έχουμε την τύχη να διαθέτουμε πολλούς τέτοιους μικρούς παραδείσους –και μάλιστα σε κοντινή απόσταση.
Δωμάτια στη μισή τιμή, καλύτερη εξυπηρέτηση και πιο χαλαροί ρυθμοί για αυτούς που ξέρουν τι θέλουν.

Timeline