Η διακόσμηση φέτος επιβάλει την παρουσία λουλουδιών σε κάθε χώρο του σπιτιού, σε κάθε αντικείμενο, μικρό ή μεγάλο, από κρεβάτια και τοίχους μέχρι μαξιλάρια και καδράκια. Μάλιστα, είναι μια τάση – που εναλλάσσοντας τους χρωματικούς τόνους – μπορείτε να υιοθετήσετε όλες τις εποχές του χρόνου.

Δώστε καλοκαιρινό αέρα στο σπίτι υιοθετώντας οικονομικές συμβουλές και μοντέρνες ιδέες.
Αν αναζητάτε αφορμή για να ανανεώσετε το σπίτι, ξεκινήστε από το χρώμα.
Όταν θέλουμε να διακοσμήσουμε μια τραπεζαρία θα πρέπει να προσέξουμε κάποιες συγκεκριμένες παραμέτρους που θα κάνουν δώσουν σωστή διαρρύθμιση στον χώρο και θα βοηθήσουν τα έπιπλα να αναδειχθούν.
Ο χώρος που περνά το παιδί αρκετές ώρες καθημερινά, εκτός από φωτεινός και καλαίσθητος, πρέπει να είναι λειτουργικός και τακτοποιημένος προκειμένου αυτό να νιώθει ευχάριστα και να μπορεί να χαλαρώσει.
O καναπές είναι το κεντρικό κομμάτι του καθιστικού και συχνά εμπνέει αλλά και καθορίζει με την απλότητα ή την υπερβολή του τη διακόσμηση του χώρου.
Έχετε βαρεθεί την παλιά και δυσλειτουργική σας κουζίνα; Καιρός να την αλλάξετε, χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτείτε.
Η  ατμόσφαιρα που αποπνέει  το γραφείο, έχει σημαντική επίδραση στη διάθεση, την παραγωγικότητα αλλά και στο τι θα εισπράξουν από εσάς οι πελάτες που θα το επισκεφθούν.
Από τις πρώτες ενέργειες που κάνουμε, καθώς μπαίνουμε στην άνοιξη, είναι να φυτέψουμε λουλούδια στις άδειες γλάστρες, ενώ παράλληλα προχωρούμε και στις υπόλοιπες εργασίες που θα αναδείξουν το μπαλκόνι μας σε μια όαση για το καλοκαίρι.
Το μπάνιο είναι ένας χώρος που είτε παραμελούμε εντελώς είτε δίνουμε βάση μόνο στα πλακάκια και στα είδη υγιεινής. Κι όμως ένα όμορφο μπάνιο και καθαρό μπάνιο, μπορεί να συμβάλει θετικά όχι μόνο στην υγιεινή αλλά και στην ψυχολογία μας.
Η πατάτα είναι η καλλιέργεια που κυριαρχεί τον χειμώνα. Με καταγωγή από τη λατινική Αμερική, ήρθε στην Ελλάδα, λίγο πριν το 1820. Η χρήση της εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα και πλέον όχι μόνο είναι το πιο διαδεδομένο και αγαπητό τρόφιμο αλλά έχει και άλλες χρήσεις στη βιομηχανία.
Μια μετακόμιση σε καινούργιο χώρο είναι πάντα ένας καλός λόγος για ανανέωση, ψυχολογική αλλά και διακοσμητική. Φροντίστε να κάνετε το νέο σας βήμα χωρίς βιασύνη, ώστε να φτιάξετε έναν χώρο που θα σας ηρεμεί και θα αποτελεί το καλύτερο «καταφύγιο».

Timeline