Ο πλανήτης στα καλύτερά του!


Δύτης βουτά στην πηγή Devil's Ear στη Β. Φλόριντα των ΗΠΑ Δύτης βουτά στην πηγή Devil's Ear στη Β. Φλόριντα των ΗΠΑ

Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες που συμμετέχουν φέτος στο διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic. 

Ο ετήσιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας του National Geographic βρίσκεται σε εξέλιξη και τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες φωτογράφοι έχουν υποβάλλει τις συμμετοχές τους, προκειμένου να αναδειχθεί η καλύτερη φωτογραφία του 2015. Η διαδικασία υποβολής βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα της και θα διαρκέσει έως τις 16 Νοεμβρίου.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το ποσό των 10.000 δολαρίων και μια συμμετοχή στο ετήσιο σεμινάριο φωτογραφίας του περιοδικού που πραγματοποιείται στην Ουάσινγκτον.


Οι λίμνες Mammoth στην Καλιφόρνια των ΗΠΑΈκλειψη ηλίου στο Spitsbergen της ΝορβηγίαςΤο πάρκο των Επτά Αδερφών στο Αν. Σάσεξ της Μ. ΒρετανίαςΚοράλιΠαγόβουνο καταρρέει στη ΓροιλανδίαΦλαμίνγκο ετοιμάζονται να πετάξουνΟρυζώνες στην κοιλάδα Tu Le, στο ΒιετνάμΤο ηφαίστειο Calbuco, στο Λάγος της ΧιλήςΑυτοκρατορικοί πιγκουίνοι στην ΑνταρκτικήΤο Βόρειο Σέλας πάνω από το όρος Kirkjufell, στην Ισλανδία

Σχετικά Άρθρα

Timeline