"Η Χαλβαδένια" από τον Κουκλοθίασο Τιριτόμπα


 • Κουκλοθεατρική διασκευή: Φωτεινή Καλούδη

  Παίζουν: Χρύσα Τζουβάρα - Φωτεινή Καλούδη 

  Κατασκευή κούκλας: Φωτεινή Καλούδη

  Είσοδος: 3 ευρώ το άτομο.

  Διάρκεια: 1 ώρα

  Κουκλοθέατρο στο Μύλο

  Γεωργιάδου 53, τηλ.2410 251657

Ένα παραμύθι ζυμωμένο με ζάχαρη, κανέλα και αγάπη θα ανεβάσει στις 26 Δεκεμβρίου ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο του Παππά.
 

 

Η πρεμιέρα θα δοθεί τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα, ενώ οι υπόλοιπες παραστάσεις θα δοθούν από την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 6:30 και το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα.

Παράλληλα με τις παραστάσεις για το κοινό, αμέσως μετά τις γιορτές θα ξεκινήσουν και οι πρωινές παραστάσεις για σχολεία, αλλά και απογευματινές για συλλόγους και ομάδες, κατόπιν συνεννόησης.


Η υπόθεση:

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που δεν έχουν παιδί, φτιάχνουν μια κούκλα από σιμιγδάλι. Το βασιλόπουλο τη βλέπει και τη θέλει για γυναίκα του. Ποια καμώματα φέρνουν τα πάνω κάτω στο σπίτι τους;  Ποια είναι η "θέση" του υπηρέτη και φοβάται μην τη χάσει; Ποιο είναι το μυστικό της Χαλβαδένιας; Ποιος θα της πει τα μαγικά λόγια που θα τη ζωντανέψουν; Τι σημαίνει εμπιστοσύνη; Σαν είναι η αγάπη μπιστικιά παλιώνει, μα δε λιώνει. Σε χίλιους χρόνους μια φορά να σμίξει, καινουργιώνει!

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Timeline