Κρυολιπόλυση Coolshaping: H λύση στο τοπικό πάχος


Η κ. Βασιλική Μακρίδη, επιστημονική υπεύθυνη της Βιοαισθητικής, μιλά για την κρυολιπόλυση, την ανώδυνη και μη επεμβατική μέθοδο για να απαλλαγούμε από το επίμονο λίπος που αντιστέκεται στις δίαιτες και τη γυμναστική.

 

 

Τι είναι η Κρυολιπόλυση Coolshaping;

Η Κρυολιπόλυση Coolshaping της Βιοαισθητικής είναι ένα νέας τεχνολογίας σύστημα αναίμακτης λιποαναρρόφησης. Καταστρέφει αναίμακτα τα λιποκύτταρα από περιοχές με μεγάλη ή με επίμονη συγκέντρωση λίπους που αντιστέκονται στις δίαιτες και τη γυμναστική. Με τρόπο φυσικό και εντελώς ακίνδυνο δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, στην περιοχή της κοιλιάς, σε μηρούς, γάμπες και στα μπράτσα.

Ποιος είναι ο τρόπος δράσης της Κρυολιπόλυσης;

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα λιποκύτταρα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις επιπτώσεις του κρύου. Όταν, λοιπόν, ψυχθούν με ελεγχόμενο τρόπο, κρυσταλλοποιούνται και πεθαίνουν χωρίς να υποστούν βλάβη οι γύρω ιστοί. Προκειμένου η θεραπεία να είναι αποτελεσματική πρέπει να διαρκεί περισσότερο από μία ώρα και η θερμοκρασία της κεφαλής πρέπει να φτάνει τους -10 βαθμούς Κελσίου. Στους επόμενους τρεις μήνες τα νεκρά λιποκύτταρα αποβάλλονται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την οριστική μείωση των λιποαποθηκών.


Ποιος είναι ο τρόπος εφαρμογής του Coolshaping;

Με το σύστημα Coolshaping της Βιοαισθητικής μπορούμε να εφαρμόσουμε 2 κεφαλές συγχρόνως, οι οποίες θα ψύξουν την επιθυμητή περιοχή. Οι κεφαλές του έχουν περιμετρική επιφάνεια ψύξης, γεγονός που το κάνει ξεχωριστό στο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα ασφαλές από τοπικά κρυοπαγήματα.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία;

Ο χρόνος που απαιτείται για την ψύξη των λιποκυττάρων είναι τουλάχιστον 60 λεπτά, ενώ κατά μέσο όρο χρειάζονται 2-4 συνεδρίες, στην ίδια περιοχή. Προσοχή, στην αγορά προσφέρονται θεραπείες κρυολιπόλυσης από μηχανήματα ανεπαρκή, φθηνά, αναποτελεσματικά και επισφαλή.

Είναι επώδυνη ή επικίνδυνη η θεραπεία;

Η θεραπεία είναι απλή και ανώδυνη. Μετά την εφαρμογή, μπορεί να παραμείνει μια τοπική ερυθρότητα που υποχωρεί σύντομα. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.


Πότε φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται προοδευτικά ορατά από τις πρώτες 20-30 ημέρες με το τελικό αποτέλεσμα της κάθε συνεδρίας στους 3 μήνες. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι με την πρώτη συνεδρία η μείωση του υποδόριου λίπους είναι της τάξεως του 25% με μέγιστο 45-50% μετά από τις 3 συνεδρίες.
Η κ. Μακρίδη είναι πτυχιούχος Αισθητικός Μονάχου Γερμανίας, Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής και Μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Timeline