Δερμοαπόξεση με κρυστάλλους: Πείτε αντίο στο γερασμένο δέρμα


Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα και αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.

Σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με  laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα  μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Πρόκειται για μια θεραπεία ιδανική για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο καθώς απομακρύνει από το δέρμα το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας  λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα χωρίς λεπτές ρυτίδες. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες  με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι, δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ. Σύμφωνα με δερματολόγους, κρίνεται κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

  • Ξηρότητας
  • Γήρανσης
  • Ακμής
  • Υπέρχρωσης
  • Κηλίδες
  • Φθορά από έκθεση στον ήλιο

Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποίησης η δερμοαπόξεση με διαμάντι χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη, και λαμπερή όψη ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Timeline