Στα βήματα της Άνοιξης


Αέρα από τα 70s, φέρνει η άνοιξη, με τους σχεδιαστές να προτείνουν υποδήματα με έντονες γεωμετρικές και χρωματικές αντιθέσεις και κυρίως ανδρόγυνα λουκ.

 

Sneakers, η επιστροφή

Αν υπάρχει ένα παπούτσι που χαρακτηρίζει τη φετινή άνοιξη, αυτό είναι τα λευκά δερμάτινα sneakers. Ταιριάζουν απόλυτα με τζιν αλλά και ανάλαφρα υφασμάτινα παντελόνια, ενώ δείχνουν εξίσου κολακευτικά και με μακό φορέματα. Εκτός από λευκό, θα τα δείτε επίσης σε μαύρο αλλά και σε μεταλλικά, χρυσό και ασημένιο.

 

Οι κόθορνοι

Σίγουρα τα έχετε δει στις βιτρίνες των καταστημάτων και ενδεχομένως να έχετε απορήσει. Πρόκειται για τη νέα μόδα στις πλατφόρμες, ονομάζονται flatforms, και προσομοιάζουν με τους αρχαίους κοθόρνους δημιουργώντας την αίσθηση μιας ψηλής και επιβλητικής σιλουέτας. Πρόκειται για ένα παπούτσι που δεν ταιριάζει σε όλες και για να το φορέσετε, θα πρέπει να μπορείτε να το υποστηρίξετε με το ανάλογο στυλ.


  

Τετράγωνα τακούνια

Δυναμική επιστροφή από τη δεκαετία του '70, κάνουν και τα σανδάλια με χοντρό τακούνι και χοντρή φιάπα, σε έντονα χρώματα και με πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες.  Παρά το μεγάλο ύψος του τακουνιού, η συγκεκριμένη φόρμα επιτρέπει ένα σχετικά άνετο βάδισμα, χωρίς να κουράζει το πέλμα ή τη μέση, με αποτέλεσμα να μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας. Συνδυάστε τα με τζιν πάνω από τον αστράγαλο, με μεγάλες καμπάνες αλλά και midi closs φούστες.

  
        

Σχετικά Άρθρα

Timeline