Το ιδανικό νυφικό χτένισμα από το Chignon


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα χτενίσματα στις νύφες των περιοδικών είναι τόσο αψεγάδιαστα και μοναδικά μέχρι την παραμικρή τους λεπτομέρεια; Το μυστικό κρύβεται στις ...τρέσες και τα ποστίς, από αληθινές ή συνθετικές τρίχες που χαρίζουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, πλούσια, υγιή και μακριά μαλλιά, όπως τα μοντέλα των περιοδικών.

 

Όπως σημειώνει η κ. Ευθυμία Μπατζιώλα, ιδιοκτήτρια του Chignon, το οποίο ειδικεύεται στα πρόσθετα μαλλιά, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τις περούκες ή και τα ποστίς για τονώσουν ή να ανανεώσουν την κόμη τους. Είναι γεγονός ότι με το πέρασμα του χρόνου η τρίχα ατονεί, γίνεται λεπτότερη και μικρότερη σε όγκο με αποτέλεσμα τα μαλλιά να μην στρώνουν εύκολα ή και καθόλου και να δείχνουν συνεχώς ατημέλητα. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ένα ποστίς ή ένα τουπέ έρχεται να καλύψει τις όποιες ατέλειες, προσδίδοντας ένταση και στυλ, ακόμη και στο οποίο απλό χτένισμα.

 Ωστόσο, η λύση των πρόσθετων μαλλιών είναι πολύ δημοφιλείς και ανάμεσα στα νέα κορίτσια καθώς τους επιτρέπει να αλλάξουν στυλ, κόμμωση αλλά και χρώμα, μέσα σε λίγα λεπτά, κυρίως με ευκολοφόρετες τρέσες αλλά και αφέλειες για ιδιαίτερες εμφανίσεις.

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Ειδικότερα σε ότι αφορά στο γάμο, τα πρόσθετα μαλλιά δίνουν την ευκαιρία σε κάθε νύφη να δημιουργήσει ένα μοναδικό και πλούσιο χτένισμα. Με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας το κατάστημα Chignon, διαθέτει όχι μόνο τα προϊόντα αλλά και τις πολυτιμότερες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να επιλέξουμε τις κατάλληλες τρέσες ή ποστίς ώστε να πετύχουμε το ιδανικό σινιόν, το πιο εντυπωσιακό βραδινό χτένισμα, ή ακόμη και ένα πλούσιο ponytail.

 

Τρέσες και Ποστίς χαρίζουν πλούσια, λαμπερά και πυκνά μαλλιά. 

 

Περούκες Chignon | Παναγούλη 35 | Τ. 2410 611441 |  www.peroukes-chignon.grΣχετικά Άρθρα

Timeline