Όμορφη μετά τις διακοπές


  • Να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας από μέσα. Πίνετε το λιγότερο 8 ποτήρια νερό την ημέρα, συμπεριλαμβάνοντας στη διατροφή σας χυμούς από φρούτα, τσάι από βότανα και ροφήματα χωρίς αλκοόλ και καφεΐνη. Για κάθε καφεϊνούχο ποτό πρέπει να πίνετε διπλάσια ποσότητα νερό.

Η θάλασσα, το αλάτι και ο ήλιος ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα. Με την επιστροφή σας στην πόλη, λοιπόν, πρέπει να ασχοληθείτε με την ενυδάτωση του δέρματος, ώστε να παραμένει λαμπερό και νεανικό. 

 

Απολέπιση

Είναι το πρώτο και μάλλον το κυριότερο βήμα της περιποίησής σας, μετά τις διακοπές. Χωρίς αυτό, οποιαδήποτε προσπάθεια ενυδάτωσης της επιδερμίδας θα είναι ελάχιστα αποτελεσματική. Οι δερματολόγοι τονίζουν ότι η απολέπιση είναι η σημαντικότερη θεραπεία για την ανάπλαση των κυττάρων. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στοχεύουν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και προάγουν την παραγωγή νέων. Επιπλέον είναι ανεκτά από όλα σχεδόν τα δέρματα και βελτιώνουν την ακμή και τις διχρωμίες.

Κάντε μασάζ στο πρόσωπο

Είναι εξαιρετικά ευεργετικό για το δέρμα, καθώς επιτρέπει στο νερό να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες και να παραμένει εκεί. Ξυπνάει το νευρικό σύστημα με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του στρες, την αποτοξίνωση των κυττάρων και την αποσυμφόρηση των ιστών. Απλώστε αρχικά την ανάλογη κρέμα ταμπονάροντας με τις παλάμες και στη συνέχεια τσιμπήστε το πρόσωπό σας με τα δάχτυλα.

Ακολουθήστε τρία βήματα ενυδάτωσης

Ξεκινήστε τη μέρα σας ψεκάζοντας το πρόσωπό σας με ιαματικό νερό. Συμβάλλει στην πρωινή τόνωση της επιδερμίδας και τη διατήρηση της λαμπερής όψης της. Συνεχίστε με ένα σέρουμ και ολοκληρώστε την  περιποίηση απλώνοντας ενυδατική κρέμα ημέρας. Το πρώτο βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση των συστατικών της κρέμας που ακολουθεί και κάνει πραγματικά τη διαφορά.

 

Σχετικά Άρθρα

Timeline