Καλοκαιρινό μακιγιάζ


Τι προτείνουν οι makeup artists;

 

Για τη νέα σεζόν οι makeup artists δίνουν έμφαση στα μάτια, επιλέγοντας σκούρες σκιές ή έντονα νέον χρώματα και αφήνουν τα χείλη σε πιο φυσικούς τόνους, σχεδόν άβαφα.
Όσο κι αν σας κάνει εντύπωση αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μαύρες και μπορντό σκιές που τόσο αγαπήσατε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αρκεί να μην τις τοποθετείτε στο βλέφαρο με την ίδια ένταση και χωρίς μεγάλες ποσότητες μάσκαρας.
Τα φρύδια από πολύ σκούρα, φαρδιά και αχτένιστα μετατρέπονται σιγά σιγά σε ξανθά – σχεδόν άχρωμα, αλλά με το ίδιο πάχος.
Σε ότι αφορά στα χείλη, τα χρώματα είναι πιο απαλά, με το ροζ και σομόν να κυριαρχούν όμως και τα μπορντό, γκρενά κραγιόν του χειμώνα δεν είναι σφάλμα να συνεχίσετε να τα φοράτε, ακόμα και στις πρωινές εμφανίσεις. Οι ματ αποχρώσεις παραμένουν «στη μόδα», και ο κατάλληλος τρόπος για να υιοθετήσετε το στιλ είναι χρησιμοποιώντας μόνο μολύβι χειλιών και όχι κραγιόν.
Απαράβατος κανόνας (ανεξαρτήτως εποχής): Να τονίζεται πάντα ένα από τα δύο βασικά μέρη του προσώπου, είτε τα μάτια είτε τα χείλη!

Σχετικά Άρθρα

Timeline