Η τρίτη Λαρισαία αθλήτρια του Πελασγού που μετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το συχνό ξύρισμα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αφήνει την επιδερμίδα ερεθισμένη και ξηρή. Οι ειδικοί εξηγούν γιατί συμβαίνει αυτό.
Όπως και στα ρούχα, έτσι και στα νύχια η άνοιξη μεταφράζεται σε παστέλ και μεταλλικά, αλλά και λουλουδάτα και ντρεγκραντέ παιχνιδιάρικα σχέδια. Και φέτος η τάση της μόδας είναι το οβάλ σχήμα στα νύχια.
Η κ. Βασιλική Μακρίδη, επιστημονική υπεύθυνη της Βιοαισθητικής, μιλά για την κρυολιπόλυση, την ανώδυνη και μη επεμβατική μέθοδο για να απαλλαγούμε από το επίμονο λίπος που αντιστέκεται στις δίαιτες και τη γυμναστική.
Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα και αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.
Αέρα από τα 70s, φέρνει η άνοιξη, με τους σχεδιαστές να προτείνουν υποδήματα με έντονες γεωμετρικές και χρωματικές αντιθέσεις και κυρίως ανδρόγυνα λουκ.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μια νέα μέθοδος μπορεί να ψύξει το τοπικό λίπος, μειώνοντας το δραματικά.
Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Παπαδημητρίου μας εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τις πιο σύγχρονες θεραπείες στον χώρο της αισθητικής, πλαστικής χειρουργικής.
Μετά το nude ήρθε το neutral. Δηλαδή, το ουδέτερο. Αυτό που μπορείς να το φορέσεις με όλα, κάθε ώρα και στιγμή.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα χτενίσματα στις νύφες των περιοδικών είναι τόσο αψεγάδιαστα και μοναδικά μέχρι την παραμικρή τους λεπτομέρεια; Το μυστικό κρύβεται στις ...τρέσες και τα ποστίς, από αληθινές ή συνθετικές τρίχες που χαρίζουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, πλούσια, υγιή και μακριά μαλλιά, όπως τα μοντέλα των περιοδικών.
Όλες οι νέες τεχνικές και θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα.
Το πρώτο βήμα στην οργάνωση του γάμου σας, αφού ορίσετε την ημερομηνία, είναι να κάνετε ενδελεχή έρευνα αγοράς προκειμένου να επιλέξετε τον χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Timeline