Μια υπέροχη σπιτική μαρμελάδα. 

Σήμερα μαγειρεύουμε μια συνταγή της Αγλαϊας Κρεμεζή. 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρω τα φρέσκα δαμάσκηνα με 50 γρ. από το βούτυρο.

Η Λαρισαία Food Blogger Μαρία Πατσιά, δοκίμασε τη συνταγή του σεφ Φώτη Χρυσανθίδη και την προτείνει ανεπιφύλακτα!

Την 7η Γιορτή Μανιταριού διοργανώνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στον χώρο του σχολείου, (μέσα στον οικισμό) ο Eξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκληθριωτών, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Φίλοι του Δάσους & της Μυκητοχλωρίδας » και του Δήμου Αγιάς.

Μια συνταγή που μυρίζει καλοκαίρι και είναι και light!
Μπορεί στην όψη να μοιάζει με κόκκους πιπεριού, η γεύση του όμως αποτελεί συνδυασμό  γαρίφαλου, κανέλας και μοσχοκάρυδου.  Το μοναδικό, πικάντικο άρωμά του χαρίζει γεύση σε δεκάδες συνταγές, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως και ως ως αιθέριο έλαιο.
Πανεύκολο και υγιεινό σνακ, για όλες τις ώρες!
Μια τέλεια καλοκαιρινή σαλάτα, που μπορείτε να απολαύσετε με το γεύμα σας ή ως βραδινό σνακ αν κάνετε δίαιτα!
Το "παραδοσιακό" πρασόρυζο σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή, εξίσου νόστιμη!

Timeline

Εκδότρια: Δανάη Δημητρακοπούλου

Αρχισυνταξία: Χαρίκλεια Βλαχάκη
Σύνταξη: Παναγιώτα Φούντα
Δημιουργικό: Εύη Αγγελούλη
Επικοινωνία: epiloges@eleftheria.gr
Τηλ.: 2410 660335 
Δημοσιογραφικός Οργανισμός “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

 Για την προβολή της επιχείρησής σας επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα.

  • Υπεύθυνη: Σταυρούλα Γκρίλλα
  • Διεύθυνση: Παπασταύρου 6, Λάρισα
  • Τηλ.: 2410 564029
  • email: dtp@eleftheria.gr
  • Media Kit

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

SOCIAL MEDIA

Καρφιτσώστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο pinterest Ακολουθήστε τις Θεσσαλικές επιλογές στο instagram