«Η αγάπη μας προς τους άλλους μας οδηγεί στο πώς θα κάνουμε νοστιμότερο το φαγητό»,
«Η αγάπη μας προς τους άλλους μας οδηγεί στο πώς θα κάνουμε νοστιμότερο το φαγητό»,
Ο γιος μου δεν τον αγαπά τον αρακά σχεδόν καθόλου και τον τρώει πάντα γιατί δυστυχώς του έτυχε μια μαμά λιγάκι αυστηρή…
Σήμερα μαγειρεύουμε μια συνταγή της Αγλαϊας Κρεμεζή.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρω τα φρέσκα δαμάσκηνα με 50 γρ. από το βούτυρο.
Η Λαρισαία Food Blogger Μαρία Πατσιά, δοκίμασε τη συνταγή του σεφ Φώτη Χρυσανθίδη και την προτείνει ανεπιφύλακτα!
Την 7η Γιορτή Μανιταριού διοργανώνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στον χώρο του σχολείου, (μέσα στον οικισμό) ο Eξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκληθριωτών, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Φίλοι του Δάσους & της Μυκητοχλωρίδας » και του Δήμου Αγιάς.